EN TRÖTT MÄNNISKA

Här har ni en tjej med noll energi idag och därför ett mindre entusiastiskt inlägg från min sida! Kan säga att det gick riktigt bra och jobba igår, dock var jag helt slut när jag kom hem vid halv tio och stöp i säng så fort jag hade svalt sista biten av maten. Idag är det en sån där söndag då jag känner mig lika bakis som alla er som var ute igår, vilket resulterar i en lugn hemmadag för mig och sambon. Vi har precis avnjutit marängsviss deluxe (dvs glass med chokladkross, grädde, maränger, jordgubbar och chokladsås) så jag kan inte annat än att fortsätta ligga här på soffan, alldeles proppmätt och se tv. Hoppas ni haft en bra helg!
 
 

0 svar på ”EN TRÖTT MÄNNISKA”

  1. åh så gott med marängswiss, jag älskar det! 🙂 Själv har jag ätit kvarg med granola, jordgubbar, banan, melon och walden farms chokladsås för ett tag sen när jag såg filmen 🙂

    Härligt med en lugn och skön söndag! Såna dagar behövs ibland och jag gillar att ta det lugnt på söndagar, ladda batterierna inför arbetsveckan liksom. 🙂

    hehe okej, jag har inte heller smakat de nya chipsen men har som sagt en påse tzatsiki-chips i skafferiet, dock oöppnad. Får se när den blir öppnad, brukar inte äta chips så ofta 😛

  2. hihi ja det var också mumsigt kan jag lova 😉 Men hade gärna tagit marängswiss också.

    Ja jag har också hört av andra att tzatsiki-chipsen ska vara goda så jag hoppas det stämmer 🙂

  3. Åh fina gulliga! man måste inte alltid vara på topp vettu, ibland strejkar kropp och hjärna och då gör man bäst i att ligga och se på film och äta glass och tycka lite synd om sig själv, haha! 😉 KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *