JAG SVARAR

Vad finns alltid i min handväska: Mobilen, kameran, lypsyl, solbrills och nycklar.
Har jag varit utomlands någon gång: Många gånger! Min största hobby är ju att resa och se nya platser!
Har jag piercing eller tatuering: Sex hål i öronen, ett i tragus och två tatueringar. Min första tatuering är en matteformel (ja, den ni ser nedanför) som står för omvänd proportionalitet, y = k / x. Lite enkelt kan man förklara det genom att säga att proportionen mellan de olika variablerna är konstant, dvs halveras y så dubblas x. Matematik har alltid fascinerat mig och därför bär jag denna formel på armen.
 
Om jag hade fått en dotter nu, vad hade jag döpt henne till: Hade jag vetat så hade jag ändå inte berättat.

Vad shoppade jag senast: Två nya toppar, sååå fina!

Något som gjort mig riktigt glad i mitt liv: Min älskade sambo. Tänk att jag lever tillsammans med killen jag inte kunde släppa med blicken i gymnasieskolans matsal! Att jag följde min dröm och åkte jorden runt på egen hand när jag var 19 år är också något som gjort mig lycklig.
Den bästa bloggen: Är en blogg som innehåller lite av allt och mycket bilder.
Jag är beroende av: Sallader! Ceasarsallad, grekisk sallad, mozzarellasallad, goda fräscha sallader helt enkelt!
 
Vad kan jag verkligen INTE äta: Icke laktosfri grädde!
Någon jag vill träffa: Hannah & Amanda på en snackig tjejlunch.
Vem är jag mest lik, mamma eller pappa: Mamma, helt klart!
Vad är jag rädd för: Ensamhet (nu snackar vi ensamhet som i den stund då man inte har någon som helst, inte att vara/göra saker ensam för jag tycker om egentid på det sättet). Sen har jag en ormfobi som inte är nådig!
Värsta smärtan jag råkat ut för: Svek och sorg.
 
 

26 Replies to “JAG SVARAR”

 • vad roligt att läsa svaren! 😀 gillar din tatuering, den är annorlunda och samtidigt så är den cool! 😀

  sv; bara ärlig fina du! 🙂 ja det är roligt att han tycker om att fota på hobby nivå 🙂 vi har väl tänkt att fota lite nu när det börjar bli så fint ute 🙂

  hoppas att du får en fin onsdag. har du långhelg nu som många har? 🙂
  kram

 • Åh, jag har också sjuk ormfobi. Kan inte ens se dem på bild utan att typ få svimningskänsla. Att gå i skogen och på grusvägar på våren och sommaren är riktigt obehagligt för mig för det känns som om jag alltid stöter på ormar:'(

 • sånt här är så kul att läsa. Och din tatuering är himla fin! <3
  btw, får jag va med på lunchen med hannah&amanda? 😉

 • sv; ja jag tror att den kan vara riktigt god faktiskt! 😀

  hihi bara ärlig tjejen! är du sugen på att skaffa någon mer tatuering? ^^

  ja det är alltid roligt att bli fotad såhär års tycker jag 🙂

  tack själv finis! ah okej, i see 🙂 kan ju vara lite skönt att få vara lite ledig innan sommarjobbet drar igång 🙂 nej jag är bara ledig imorgon, så jobbar jag fredag igen innan jag får helg 😛 kram

 • Ja det är så himla mumsigt, längtar redan till morgondagens frukost efter gympasset 😀 Då väntar rågbröd med ägg och kaviar, knäckebröd med ost och gurka och en stor mugg kaffe 😉

  Vad roligt att läsa denna! Gillar både att göra listor och att läsa när andra gör dem 🙂

 • sv; tack så mycket tjejen! älskar verkligen instagram! 😀

  hehe ja, blir lätt så när man skaffar en. man vill bara ha fler sen 😛

  ja håller med, det är mycket roligare att fota ute än inne.

  kan tänka mig att det är rätt skönt 🙂 ja, det är skönt med den extra dag ledigt. behövs verkligen nu efter att ha gått upp 05.00 tre dagar på rad nu. 😛
  kram

 • Så underbart att få lära känna dig mer än vad jag redan gör. Du och jag borde skapa en sallads krog eller något. Älskar också sallad, det är så sjukt gott! Håller med dig om rädslan, det vill man inte vara med om! <3

  • Hihi, vad härligt och höra. Ååå ja, det borde vi göra, tänk en krogbar med bara massa olika sallader på menyn, så fräscht!! Nej, det vill man verkligen inte! <3

 • Ja om några minuter ska jag hugga in på den frullen, vattnas i munnen redan, haha ;D

  Jag gillar också sallader i alla de former, bäst är kycklingsallad och tonfisksallad tycker jag 🙂

 • sv; ja du får gärna följa mig på insta. svartglamour heter jag där. vad heter du själv på insta så jag kan följa dig också? 🙂

  haha ja, är synd att det kostar en del att gadda sig, men är samtidigt kanske tur. annars kanske man hade skaffat sig hur många som helst xD

  ja och jag är ingen morgonmänniska för fem öre, så tycker det är väldigt jobbigt att gå upp så galet tidigt på morgonen. 😛 jag jobbar på ett café med en liten butiksdel på lasarettet här i stan. och vi öppnar 7 på mornarna så det ska grejas med mackor och sånt innan öppning. 😛
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *