PÅ GOLVET MED MINA INREDNINGSDRÖMMAR

Här sitter jag, på golvet bland olika inredningsmagasin och bläddrar lite sakta. Sån härlig och somrig inspiration i dem och det kan inte sluta klia i mina fingrar. Oj vad jag kan drömma och längta efter tiden då vi bor i hus. Hur som helst, jag hade ett bra jobbpass igår och fick lära mig mycket nytt, tiden bara sprang iväg. Så kul! Kom hem till mannen som gjort tacos, åt och somnade sedan helt utmattad.
 
Idag är det förresten ingen vanlig dag, eftersom idag fyller min karl år! Han har blivit uppvaktad med present och frukost på sängen nu på morgonen och nu ska vi bara ta det lite lugnt under dagen innan vi går ut och käkar mat ikväll på en av våra absolut favoritrestauranger! Hoppas ni får en mysig fredag allihopa!
 
 

0 Replies to “PÅ GOLVET MED MINA INREDNINGSDRÖMMAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *