HÖSTEN I EN LISTA

1. Vad är det bästa med hösten? – Myset! Att man har en naturlig orsak till att stanna inne, dricka te eller varm choklad, gå runt i stora varma koftor, använda halsduk och snygga jackor. Dessutom gillar jag lugnet inför årets bästa högtid, färgerna utomhus och doften av kall frisk luft (den går bara att känna på hösten nämligen).
 
2. Vad har du för höstplaner? – Jag ska fortsätta mitt vikariat till jul, försöka fota lite utomhus, plocka trattisar med mamma, bli klar med lägenhetsmålningen (hehe) och njuta av att få gömma mig i halsdukar.
 
3. Vad kommer du att fota i höst? – Löv, löv, löv. Och lite selfies förstås!
 
4. Vad kommer du dricka? – Te, kaffe och rödvin till goda köttgrytor. Dricker inte varm choklad själv men bjuder gärna andra på det!
 
5. Vad har du på dig på hösten? – Denna höst ska jag mest glida runt i min nya bomberjacka såklart, med en stor fluffig halsduk.

 
6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan? – Jag pluggade till ekonomiassistent och grävde mig fram mellan böcker, prov och inlämningar. Hann verkligen inte göra något annat än att plugga.
 
7. Vad händer i ditt liv just nu? – Jag har jobb i butik som vikarierande frukt&grönt-ansvarig, jag och sambon bor ännu kvar i vår lilla etta (som numera har vita väggar) och jag går och längtar efter jul! Det går bra nu!

 
8. Vad tittar du på? – Greys Anatomy är allt jag tittar på nu i princip. Har börjat se serien från början och jag är helt fast och vill inte se något annat.

 
9. Vad lyssnar du på? – Beas spotify-lista och poddisar!
 
10. Mina bästa hösttips? – Tagga inför julen och ha det mysigt med alla nära och kära. Unna dig filmdagar på soffan när vädret är grått och trist och njut av den färgstarka naturen. Ska försöka göra allt det där själv minsann för då vet jag att den här hösten kommer bli så bra!

 
 

0 Replies to “HÖSTEN I EN LISTA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *