FÖDELSEDAGSPRESENTER I DETALJER

Jag kan ju passa på att berätta vad jag fick när jag fyllde år, jag la ju bara upp en sneakpeak i torsdags. Eftersom vi håller på och ordnar till det lite här i lägenheten så hade jag önskat mig lite inredningsdetaljer, vilket jag också fick! Jag fick bland annt en metallkorg i silver som är tänkt att stå bredvid soffan med någon kudde/filt hängandes över kanten och då hade jag också turen att få en fin pläd från min mosters butik och märket IB Laursen, i nyansen blå! Fick även fina soffkuddar med vita linneskydd och den där perfekta ljuslyktan som jag letat så länge efter! Dessutom fick jag presentkort på mina två favorit-inrednings-butiker, några rödvinsflarror, pengar, blommor och porslin till min blåvita samling!
 

 

0 Replies to “FÖDELSEDAGSPRESENTER I DETALJER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *