FÖDELSEDAGSPRESENTER I DETALJER

Jag kan ju passa på att berätta vad jag fick när jag fyllde år, jag la ju bara upp en sneakpeak i torsdags. Eftersom vi håller på och ordnar till det lite här i lägenheten så hade jag önskat mig lite inredningsdetaljer, vilket jag också fick! Jag fick bland annt en metallkorg i silver som är tänkt att stå bredvid soffan med någon kudde/filt hängandes över kanten och då hade jag också turen att få en fin pläd från min mosters butik och märket IB Laursen, i nyansen blå! Fick även fina soffkuddar med vita linneskydd och den där perfekta ljuslyktan som jag letat så länge efter! Dessutom fick jag presentkort på mina två favorit-inrednings-butiker, några rödvinsflarror, pengar, blommor och porslin till min blåvita samling!
 

 

0 svar på ”FÖDELSEDAGSPRESENTER I DETALJER”

 1. Ja du, alltså, jag har gjort SÅÅÅ mycket idag! Borde ha videobloggat dagen för det har verkligen varit full rulle men glömde minneskortet till kameran hemma. 😛

 2. Verkligen toppengrejer tycker jag att du fick 😀 . Så roligt att få lite inredningsdetaljer också! Det står en hel del sådant på min lista inför julen 😉
  SV: Men tack snälla!! =) . Kanske lite för vitt haha men ja det ska ju upp lite på väggarna såklart 🙂
  Jaha okej! Här har det faktiskt varit väldigt soligt och fint 🙂 Behövs verkligen, med tanke på översvämningarna som blivit några mil härifrån :/

 3. Vad mycket fint du fick av dina nära och kära. Men du har fortfarande min present kvar och jag hopaps bara att jag lyckas köpt något som du kommer älska! Tänkte till lite extra så det borde gå bra! 🙂 Älskar metallkrogen!

 4. Vad mycket fint du fick! <3
  Jag blir så inspirerad själv till fixa och få det fint. Men det får bli sen när jag får mitt eget place. Är inneboende nu.

 5. hehe ja verkligen. xD I morgon ska jag videoblogga till måndagen. Vet inte vad jag ska göra för video till på fredag eller när jag ska hinna göra den. :/ Måste komma på något SNARAST! Har du något förslag på vad jag kan göra film om?

 6. hehe nej inte jag heller…aja, vet inte som sagt om jag ens kommer hinna spela in något. Brukar göra det på lördagar men var upptagen hela lördagen så…

 7. så fina saker! 😀

  sv; ja jag älskar parfymer! sen tycker jag att flaskan är så grymt snygg också! 😀

  det är sjukt gott med musslor! 😀 jag frågade mamma i söndags när jag var där om vi inte kunde ha kräftskiva snart och det var hon och brorsan verkligen med på! 😀

  ja det måste du göra. tycker du har sån bra smak så ska bli kul att få se vad du handlar för inredning 😀 kramar <3

 8. Härligt med lite inrednings saker! Jag önskar mig också sådant ibland! 😀

  sv; tack ska du ha! 😀 ♥
  Ja super skönt att han snart är hemma igen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *