A SUNDAY TAG

Något som jag gjort den här veckan som var planerat: Jobbat, vilket är ungefär allt jag gör just nu känns det som. Har ju även hämtat nya varor till mitt företag och det hade jag längtat efter!

Gjort något som inte var planerat: Haft avhämtning av en stor beställning, superkul för mitt företag StyleMood verkligen och jag fick packa ihop en riktigt rolig order till en kund!

Ett tips från veckan: Att kika in alla nyheter i min webshop som ni hittar på stylemood.se. Så nöjd över det jag plockat in och på vilket sätt jag har kunnat bredda sortimentet de senaste månaderna.

Veckans upptäckt: Hur viktigt det är inte låta andra ta ens energi. Ingen ny upptäckt kanske, men fan vad mycket enklare livet blir när man kan koppla bort de som gör det.

Godaste maten jag har lagat den här veckan: Lagat och lagat, men godaste maten var charkis-kvällen i fredags när vi åt salami, spansk korv, lufttorkad skinka, hemmagjord pesto och annat plockigt. Älskar sånt.
 
Veckans aj: När jag rakade benen och skar mig. Att det kan göra så jävla ont för något som knappt syns!
 
Veckans känsla: Har, trots att jag har haft och ännu har mycket i görningen, haft en bra känsla i kroppen. Jag trivs ju väldigt bra i det jag gör och det är nog tur det eftersom annars hade jag aldrig orkat dra det här lasset framåt med allt jag nu håller på med. Dock vet jag hur viktigt det är med återhämtning, vilket jag känner att jag ligger lite efter med, en dag ledig hit och dit, ungefär en gång i veckan är nog inte bästa metoden för att försöka komma ner i puls direkt. Och det kan göra mig frustrerad, att jag liksom vet att jag hinner inte med min egen återhämtning och det kommer drabba mig hårt senare.
 
Veckans godaste frukost: Har antingen inte ätit frukost eller kastat i mig en fralla på jobbet, så den här veckan har inte innehållit någon lyxig frulle med massa gott. Ändring på det, älskar ju frukost!
 
Veckans magi: Magi? Jo, hur det redan har kunnat bli endast 10 veckor kvar till midsommar. Varför springer tiden ifrån mig och inte jag ifrån den?!
 
Betyg på veckan: 3 av 5, eftersom den mestadels bestått av jobb och knappt givit mig tid för andra roligheter eller chans att bli av med min stresskänsla som kryper i kroppen. Det som höjer veckan är StyleMoods senaste leverans av nya grejer till sortimentet, samt gårdagens beställning som jag fick från en av mina kunder.

0 Replies to “A SUNDAY TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *