SKA FÖRSÖKA PEPPA MIG SJÄLV

Onsdag igen och jag och sambon har seriöst sovit bort ungefär hela dagen, jag vaknade för en timme sen, men oj vad behövligt det kändes! Jobbade ett kvällspass igår, ledig idag och går imorgon på ännu en 8-dagars jobbintervall eftersom jag blivit uppsatt på mer tider. Inte jättepepp just nu, eftersom jag har lite företagsjobb att ta igen och inväntar nya varor (alltid lite merjobb just vid utläggning av nya varor självklart), men å andra sidan är jag glad för mer jobbtimmar i Coop-tröjan som i slutändan ger mer inkomst (plus att jag hinner inte göra av med pengar när jag jobbar såhär mycket). Men ni vet, balans av mindre stressfria timmar och mer roligheter vill man alltid försöka uppnå och det känner jag inte av just nu!
 
Men lite företagsjobb måste jag försöka ta igen resten av dagen nu, plus lite förberedande för den nya leveransen från Broste Copenhagen. Får peppa mig själv med att det ska bli så kul att få se allt nytt när det kommer! Har ni själva inget att göra så kan ni ju kika in på stylemood.se och klicka hem lite fint från min guld- och mässingrea som pågår just nu i webshopen. 10% på ALLT guldfärgat!
 
 

0 Replies to “SKA FÖRSÖKA PEPPA MIG SJÄLV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *