NYA VAROR I WEBSHOPEN

Jihaaaa! Idag är jag betydligt piggare än igår då jag förmodligen led av lite vätskebrist mitt i allt ståhej då jag var tvungen och flaxa iväg efter mina nya varor, packa upp dem, lägga upp artiklarna i webshopen, fotografera, äta, leverera en beställning till en kund, fakturera och köra ett kvällspass i Coop-tröjan. Men skam den som ger sig! Denna tisdag har jag även hunnit med en förmiddags-fika med en nyfunnen vän (även kallat en av mina närmaste grannar), innan det bar av för ett helt galet svettigt pass på jobbet! Och hörrni, jag vet att jag har varit värdelös att svara på kommentarer, men jag ska och jag tar lite i taget!
 
Här nedan har ni åtminstone en liten tjuvtitt på några av de nya produkterna i mitt sortiment! In och shoppa loss på www.stylemood.se, det pågår ännu rea på ALLT kopparfärgat och 10% rabatt på det mesta guld/mässing-färgat. Vem gillar inte att fynda inredning liksom?
 
 

0 Replies to “NYA VAROR I WEBSHOPEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *