ATT TA ETT KLIV FÖR MIN EGEN SKULL

Det var så mysigt när sambon kom hem från nattens jobbpass och kröp ner bredvid mig i morse. Låg kvar i två timmar innan jag steg upp och gjorde mig en ordentlig lördagsfrukost bestående av chiapudding, avokadoknäckis och kaffe, typ drömmen. Tänk om jag kunde få ha det såhär alla livets mornar istället för att stressa iväg till ett jobb och känna mig omotiverad till att ens orka med dagen? Och det kan jag snart, för en kort tid visserligen, eftersom jag har sagt upp mig från Coop-butiken där jag jobbat senaste 1,5 året. Planen för framtiden är ganska öppen, jag söker jobb som är tillsvidare på 50-100% för att jag inte trivs i dessa säsongsanställningar/vikariat som jag ständigt fått under hela mitt yrkesliv och som aldrig leder framåt trots all tid och arbete som jag lägger ner. Samtidigt känner jag att det är ett moget kliv att våga gå ifrån något som jag mår dåligt över, och få mer tid till att satsa på mitt egna företagande (som jag också håller på att bredda med lite nya utmaningar i skrivandes stund, jag älskar att vara entreprenör!) tills att jag hittar ett arbete där jag trivs, mår bra och får ha en stabil tillvaro med kloka arbetstider och som jag inte behöver oroa mig över ska ta slut om en månad eller två. Hade jag kunnat leva på bara företagandet så hade det varit guld, men jag är ju ännu i utvecklingsfasen och därför behöver jag anställning på sidan av StyleMood för att trygga livet rent ekonomiskt för att överleva, samtidigt som jag kan bygga upp företaget mot mål där jag ska kunna livnära mig på bara det.
 
Så vänner, gissa om jag är peppad på hösten och det som komma skall!? Så länge sen jag kände sån härlig och verklig pepp i kroppen som jag gör just nu och jag hoppas att mitt beslut ska få mig ett steg närmare det jag drömmer om, rent företagsmässigt och för livet. Känner redan hur mycket bättre jag mår och att jag strålar mer utåt. Jag kan och jag vill, har fått så mycket härliga kommentarer om att mitt driv kan ta mig hur långt som helst, och det är precis det mottot jag lever för numera!
 
 

0 svar på ”ATT TA ETT KLIV FÖR MIN EGEN SKULL”

 1. Jag tycker det är bra att du valt att avsluta ditt kapitel hos Coop för av allt det som du skrivit så kunde vem som helst konstatera att dom inte behandlade dig bra. Jag syftar på hur dom ringt in dig när du skulle varit ledig, ringt i sista minuten. Visst att det kan krisa sig men det verkade vara ett upprepande mönster för dig. Jag hoppas du kommer nå ut till fler med Stylemood. Bra priser, snabb leverans och grymma produkter 😀

 2. det gör du helt rätt i. fortsätt i den riktning du kör på <3 inte värt det du gått igenom inom jobb branschen. sååååååån underbar frukost 🙂

 3. Åh så modigt! Ibland måste man följa magkänslan och göra saker för sin egen hälsas och sitt eget välmåendes skull. Jag tog också beslutet i våras att lämna min tjänst som gav mig mer ångest än lycka. Bästa beslutet jag tagit detta året 🙂

  Jag är säker på att du snart kommer kunna fokusera helt på ditt eget företag. Du verkar så himla driftig och kreativ!

 4. Men så härligt raring 🙂 Blir så himla glad. Vilken känsla. Kommer bli toppen det här. Grattis till det stora klivet, till att du följer drömmen och ditt hjärta. Kan bara bli rätt då, det tror jag på. Kram och ha en toppen dag <3

 5. Vilken frukost! Dina bilder inspirerar.

  Grattis till ett bra beslut! Trivs man inte på sin arbetsplats ska man absolut säga upp sig. Man ska ju må bra, det är det viktigaste av allt. Sen kan jag självklart förstå att det inte bara är att säga upp sig. (Jag är själv ett levande exempel på att det är lättare sagt än gjort!) Jag håller tummarna för att du snart får en anställning som passar dig bättre och att du kommer trivas bra på den arbetsplatsen. Ta vara på dig och fortsatt lycka till med företagandet.

  (Sent) Svar: Tack för dina ord. 🙂

  Kram​

 6. De mornarna är ju bäst =) Och på instagram såg jag att du blivit foreverliving-"försäljare" såå roligt! 😀 Hoppas det går bra!

 7. De mornarna är ju bäst =) Och på instagram såg jag att du blivit foreverliving-"försäljare" såå roligt! 😀 Hoppas det går bra!

 8. De mornarna är ju bäst =) Och på instagram såg jag att du blivit foreverliving-"försäljare" såå roligt! 😀 Hoppas det går bra!

 9. De mornarna är ju bäst =) Och på instagram såg jag att du blivit foreverliving-"försäljare" såå roligt! 😀 Hoppas det går bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *