KVÄLLENS JOBBVY FRÅN SOFFAN

Här var det någon som verkligen tog helg på allvar minsann, nämligen jag och ack så skönt det har varit! Igår var vi ute hos mina föräldrar en sväng på förmiddagen, jag hade visning av mina produkter och fick en del sålt vilket var riktigt roligt! Det blir ju en helt annan grej när man får det där personliga mötet med kunden också. Fotade lite prylar, tog med lite mer till hemmalagret och storhandlade på vägen hem. På kvällen var vi ute och käkade middag med trevligt sällskap och jag somnade nästan direkt när jag la huvudet på kudden därefter. Idag är det himla ruggigt och känns verkligen som höst, så nu har jag myst ner mig i soffan i Patriks stora tröja, gjort en stor kopp masala-te och tänt ljus. Tänker tillbringa resten av kvällen här med företagsjobb. Har fakturor att skriva, foton att redigera och höstplanering att göra bland annat! Nedan ser ni min jobbvy för kvällen.
 
 

0 svar på “KVÄLLENS JOBBVY FRÅN SOFFAN

  1. Å vad roligt med en visning 🙂 Det måste ha känts bra att få prata direkt med kunderna och se reaktioner, "åsikter" och så 🙂
    SV Jag håller med dig 🙂 Jag är en riktig höstmänniska så jag välkomnar den tiden nu =) Hoppas du har det bra! Kram

  2. Känner i luften att det är något på gång. Och även om jag inte är helt redo så är det mysigt att krya ner inne med filtar och varmt kryddigt te och tända ljus <3 Hoppas du får en toppen dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp