KVÄLLENS JOBBVY FRÅN SOFFAN

Här var det någon som verkligen tog helg på allvar minsann, nämligen jag och ack så skönt det har varit! Igår var vi ute hos mina föräldrar en sväng på förmiddagen, jag hade visning av mina produkter och fick en del sålt vilket var riktigt roligt! Det blir ju en helt annan grej när man får det där personliga mötet med kunden också. Fotade lite prylar, tog med lite mer till hemmalagret och storhandlade på vägen hem. På kvällen var vi ute och käkade middag med trevligt sällskap och jag somnade nästan direkt när jag la huvudet på kudden därefter. Idag är det himla ruggigt och känns verkligen som höst, så nu har jag myst ner mig i soffan i Patriks stora tröja, gjort en stor kopp masala-te och tänt ljus. Tänker tillbringa resten av kvällen här med företagsjobb. Har fakturor att skriva, foton att redigera och höstplanering att göra bland annat! Nedan ser ni min jobbvy för kvällen.
 
 

0 Replies to “KVÄLLENS JOBBVY FRÅN SOFFAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *