STYLEMOOD: 10% OFF AT MAKEUP BAGS

– Sponsrat inlägg –

Underbara sminkväskor/necessärer i bomullssammet från Broste Copenhagen som numera finns i två olika storlekar, i TRE färger, i min webshop. Jag älskar dem verkligen och när jag fick in dem i beige färg så är det nästan så att jag överväger om jag inte har råd att unna mig själv ett set nya sminkväskor. De har bra kvalité och man kan dessutom tvätta (!) dem ifall om de skulle bli skitiga eller om något skulle läcka ut i väskorna.

För att fira att sortimentet utökas, så har jag lagt in reapris på ALLA sammetsväskor, de är alltså 10% billigare i webshopen just nu. Jag kör kampanjen fram till fredagkväll (imorgon) 23:59, så långt lagret räcker. Passa på säger jag bara, klicka här eller på bilden för att komma direkt till godingarna!

 

0 Replies to “STYLEMOOD: 10% OFF AT MAKEUP BAGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *