STYLEMOOD: NECESSÄRER I NY FÄRG

– Sponsrat inlägg –
 
Måndagen bara sprang iväg trots att jag endast sovit tre timmar och när jag hade slutat jobba åkte vi ut till mina föräldrar för en smarrig grillmiddag och sedan häng i flera timmar med pappas kusiner (med en drös vänner) som kommit till ön. Så roligt och vi slet oss inte därifrån förrän närmare halv tolv, så vi kom hem sent och jag har alltså inte sovit jättemånga timmar i natt heller då jag är på jobbet strax efter 06 på mornarna. Men så värt lite trötthet när man lyckas hinna klämma in lite långväga besök och roligheter i ett annars ganska tillrutat arbetsliv. Ikväll tänker jag dock hänga här hemma, svara på alla era kommentarer och sen sova tidigt. Har egentligen lite företagsjobb att komma ifatt med men jag hinner det senare i veckan också.
 
Titta här förresten!! Nu finns sammets-necessärerna från Broste Copenhagen i en ny färg, ljusa och beige:a! Samma pris gäller, så de stora kostar 279 SEK och de små 199 SEK. Necessärerna kommer upp i webshopen under veckan men vill man paxa/beställa redan nu så går det bra att maila mig på info@stylemood.se. Annars, håll utkik på www.stylemood.se!
 
 

0 Replies to “STYLEMOOD: NECESSÄRER I NY FÄRG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *