FREDAG OCH HETS

Vilken förmiddag jag har haft! Började med mysuppvaknande när Patrik äntligen kom hem efter sitt natpass, det är något speciellt när han kommer hem efter veckans sista pass och man vet att det äntligen är helg nu. Men vid sju var jag uppe och sen dess har jag företagsjobbat i form av 10 mils bilkörning för avhämtning och lämning vid lagret av nya varor som jag hämtade upp på morgonkvisten och storhandlat. Riktig gå-i-ett-förmiddag om vi säger så! Men skönt att det blev avklarat och att jag hann få hem mer marmorbrädor inför morgondagens julmarknad, det ekade nämligen tomt här hemma på just marmorbrädor och ostknivar efter förra veckans säljrekord, men det är ju hur kul som helst när man får såna veckor tycker jag! Nu har jag äntligen fått i mig lite sen frukost, väckt sambon och ska invänta min gamla gymnasiekompis för en fika. Sedan kommer resten av dagen att spenderas med ännu mer StyleMood-jobb, fakturaskrivning, beställningspackningar och dessutom de sista förberedelserna inför imorgon.
Fick ett jättefint guldigt halsband (som ni ser på bilden) i dagens lucka i min smyckes-julkalender!

0 Replies to “FREDAG OCH HETS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *