KVARTALSPLANERING MED STYLEMOOD

Igår hade vi en fullspäckad eftermiddag i stan med att köpa in alla julklappar och nu kan vi så gott som säga att vi är färdiga. Passade på att handla inför julgodis och bakning som jag ska ta och göra idag/imorgon, levererade varor till några av mina kunder och tog en kaffe hos Patriks lillebror. Under kvällen slog jag in alla paket förutom sambons, men det kommer förmodligen med posten senare idag så dår får jag hämta ut det. Annars tänker jag köra lite kvartals-planering och avcheckning för StyleMood, dvs lite datortid med katalogtittande, kaffedrickande och budgetering inför januari, februari och mars 2017.
 

0 svar på ”KVARTALSPLANERING MED STYLEMOOD”

  1. skönt att vara klar med julklapparna 🙂 har bara en enda julklapp jag ska köpa i år, men vet inte alls vad jag ska köpa. Men tror jag kommer på något snart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *