NU ÄR DET JUL IGEN

Nu så, nu kan det bli jul. Idag hoppade jag in och jobbade ett arbetspass här i närheten hos ett företag eftersom jag fick förfrågan om jag kunde ställa upp, och det gick väldigt bra utan några större problem. Så nu när jag betat av nio arbetstimmar så känns det skönt att veta att nu kan julen få skruvas igång, jag är så redo och har till och med lyckats få ordning på granleveransen inför imorgon. Puuuh så skönt! Ikväll blir det rester från gårdagens pannkaksmiddag och lugn kväll här hemma. Oj vad jag ska njuta in julhelgen nu!

– I samarbete med StyleMood, www.stylemood.se

Jag har faktiskt rustika ljus (dessa på bilden) i webshopen, så in och kika på www.stylemood.se. De finns i tre olika färger och kostar hela veckan ut endast 5 SEK/ST. Och förresten, tack till alla er som kommenterar om mina bilder, blir så glad att ni tycker om dem!

0 svar på ”NU ÄR DET JUL IGEN”

  1. Det har varit ganska mycket tjat om att vi ska ha en vit jul. En vit jul som inte menas snö utan alkoholfri jul. Å det tycker jag självklart är bra.. Men det är inte heller något som jag upplever som ett problem i min familj. Vi nöjer oss lika väl med julmust som något annat. Även om jag gärna dricker lite vin eller en snaps till sillen. Shit jag tycker jag framstår som en alkoholist hur jag än formulerar mig. Men alla som känner mig vet att så inte är fallet.
    Något som jag upplever som ett större problem är mobiltelefonen. Den däremot tycker jag är en grej som INTE hör hemma på julafton!!! Julafton ska firas med närvaro!!! Därför kommer jag att checka ut från cybervärlden kl 15.00 när Kalle Anka börjar och låta min mobil sova fram tills att julafton är över!!! Är vi överens?!
    Jag ska fira julen med mina nära och kära!!! Ska vi köra en dill?
    Vem är med mig på detta???
    Min bloggadress: http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *