TVÄTT- OCH STÄDDAG

Vi hade en supermysig kväll igår med (okej en aning stressig) middag ute och sedan julfika hos våra vänner, så himla trevligt och riktig vardagslyx på en måndag! I morse gick jag upp strax efter att Patrik hade åkt till jobbet och tog mig ut på min fem kilometers-runda och passade på att hämta ut ett paket som jag väntat på och nu ska jag köra tvätt- och städdag här hemma resten av dagen. Känns så skönt att verkligen ordna till det ordentligt och få allt rent i tid inför julhelgen för då vill jag inte hålla på med sånt eller behöva tänka på att tvättkorgen är full.


– I samarbete med StyleMood, www.stylemood.se

Missa inte dagens lucka på StyleMood där det är ett fint extraerbjudande på den nya silver-väggljusstaken som finns i sortimentet, idag endast 150 SEK. Ljusstakarna och marmorbrädorna på bilden finns också i webshopen såklart! In och kika!

0 Replies to “TVÄTT- OCH STÄDDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *