ATT TA SIG FRAMÅT MED ETT EGET FÖRETAG

Fick frågan från en av er om jag inte kunde skriva mer angående mitt tillvägagångssätt med att bli med företag, marknadsföra mig och hur jag tar StyleMood framåt. Först och främst, jag hade (som jag sagt förut) en god grund från mina lästa kurser att börja på, dessutom såg jag potientiella kunder i min närhet och mitt egna intresse för kundbemötande/service och inredning som fanns med mig. Jag är med i den moderna tiden när vi snackar om sociala medier, vilket är dagens sätt att marknadsföra sig på, så det föll sig liksom naturligt att jag tänkte ut precis hur jag skulle sprida StyleMood i olika sammanhang så som på en facebooksida, ett instagramkonto (@stylemood.se) och i min egna blogg. 
 
Att ha en blogg med ett härligt och peppande kontaktnät är också en sån bonus då du kan berätta om det som händer i det egna företaget, samtidigt som du får respons som är guld värd, då folk kommenterar. Jag har nyss börjat uppbyggnaden av både mitt egna kundnät och de sociala medierna, det är en lång väg att gå med mycket arbete, och jag lär mig än. Dock vill jag inte vara den som sitter och säger hur man gör med allt hit och dit, tycker det verkar för enkelt om jag berättar om alla steg i processen. Har själv fått slita mig till mina kunskaper och min förmåga om hur jag bygger broar och tar mig framåt, vilket är en stor del av utvecklingen i ett företag och det ska man själv våga testa/lära sig att kämpa för.
 
Pengamässigt måste man också tänka till, man går inte plus förrän företaget har fått grepp och man har etablerat sig på marknaden, vilket jag tror många glömmer. Hör så många versionen där folk tror att det bara är att säga abrakadabra och sen sitter man där med stålar upp över öronen, men nej man kan inte ens plocka ut lön förrän man ser att inkomsterna i företaget täcker utgifterna och mycket annat därtill. Tänk på konsekvenser om att kunna bli skuldsatt, att man är personligt skyldig för alla utgifter i ett eget företag och först och främst att man måste ha sparade pengar att ligga ute med till en början, som du inte ens har någon garanti på att få tillbaka. 
 

0 Replies to “ATT TA SIG FRAMÅT MED ETT EGET FÖRETAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *