DET SLOG OM

Jag hade verkligen sett fram emot en sån där helmysig och ledig måndag med häng här hemma och två besök av mina vänner under dagen och så slutar allt med att jag svarar ”jag fixar det!” till chefen som messade vid 06.15 och frågade om jag kunde ta ett jobbpass mellan 08-17. Vad hände där liksom? Som tur är har jag förstående vänner som vet att jag måste hugga tag i allt jag får och så fick det bli denna måndag.
 
Imorgon börjar jag åtminstone inte förrän vid 16, så jag tänker ta sovmorgon, göra lite företagsjobb och mysa runt här hemma i godan ro. Känns som lagom med tisdagsplaner för min del efter de senaste jobbdagarna.
 
 Ljusstaken hittar du i min webshop på stylemood.se, för endast 99 SEK.

0 Replies to “DET SLOG OM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *