RÖSTA PÅ MIG PÅ BESÖKSTOPPEN.SE

Visar fyra favoriter som finns i min egna webshop. Blivit stormförtjust i blekrosa som är vårens färg, samt allt som blänker guldigt och vackert. Konstigt egentligen det där, hur man så lätt ändras och dras med i trender fast att jag innan rynkat näsan åt både färger och guld. Dock är det en helt annan grej nu när jag är egen företagare och driver webshop med ledorden ”trendigt för bra pris”, då är intresset så stort så jag kan inte annat än att tycka om det jag har i mitt egna sortiment så klart. Priser hittar ni under varje bild och mer inredningsprylar finns att hitta i webshopen på www.stylemood.se!
 
FÖRRESTEN!! Jag tävlar just nu om att bli nästa blogg på Besökstoppen, så gå gärna in och rösta på mig genom att klicka här! Man får rösta 1 gång per dygn och jag skulle bli jätteglad om ni ville göra mig den tjänsten! Ha en fin helg nu!
 
Tygservetter i ekologiskt bomull: 79 SEK/ST och necessärer i två storlekar: 199 SEK/269 SEK.
 
Små glasboxar som säljes i set om två: just nu endast 79 SEK.

Glasflaskor med plåtlock och sugrör: 29 SEK/ST.
 
Skärbräden i både vit och grön marmor: 179 SEK/ST.
 

0 Replies to “RÖSTA PÅ MIG PÅ BESÖKSTOPPEN.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *