3 BLOGGAR JAG LÄSER

Bloggar som jag läser varierar nästan hela tiden, men har tre stora favoriter som förblir obligatoriska att klicka mig in på. Nummer 1 är sedan i somras, Anna Kubel, som bloggar om sin fantastiska inredning i det nya huset, sin dotter och vardag. Kombinationen av alla fantastiska foton, alla resor, allt ätbart och allt företagssnack är perfekt, drömmen av livet liksom.
 
Jag vet att många av er också vet vem Beatrice Jakobsson är, och jag har äran att kalla henne en av mina bästa vänner! Hennes blogg är också en favorit, dels för att hon är så duktig på att fota och lägger upp så vältagna och fina bilder, men också för att hon alltid har genomtänkta inlägg som ofta fångar mitt intresse. Hela hon är en stor inspirationskälla på köpet och jag tycker om henne så mycket!
 
Tredje bloggen som jag ofta klickar mig in på för att läsa är den här tjejens blogg! Johanna (fint namn förövrigt liksom) skriver om sin vardag, skönhetsprodukter, gör listor och tipsar om olika saker, vilket gör att hennes blogg innehåller en sån härlig blandning av allt! Att hon är så trevlig och personlig i kommentarerna gör även det att jag gärna läser hennes blogg lite extra noga och ofta.
 
Hur som helst, fredag idag och jag har haft en lugn hemmadag, har i stort bara varit förbi jobbet och fikat med en kollega. Sambon har både jobbat och är nu iväg på afterwork och bowling, så jag ska egna min ensamkväll åt att hälla i mig te, se på vänner och jobba lite med planeringen för mitt företag. Ha en fin fredag!
 
 

0 Replies to “3 BLOGGAR JAG LÄSER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *