FYRA NYHETER I WEBSHOPEN

Tvättmaskinerna har gått för fullt där nere i tvättstugan och jag har alltså ägnat de senaste timmarna åt att springa upp och ner i trapporna. Hunnit prata en stund med mamma också för att kunna övertyga mig själv om att jag gjort rätt med mitt företagets preliminära skattedeklaration och allt verkar rätt, tack och lov. Blivit uppbokad för jobb redan imorgon igen så där rök min sovmorgon som jag skröt om till sambon, gud straffar somliga direkt dvs, men det är positivt för att komma upp i ännu fler timmar i januari och jag kanske kan nå årets sparmål fortare.
 
Måste ju visa några av nyheterna som jag får in i lager när som helst i veckan, tycker det är så mycket snyggt och jag tror personligen att det är en bra start på vårens sortiment åtminstone! Det går redan nu att beställa som jag nämnde, så skickas de så fort de kommit till lagret och jag har tillgång till produkterna! In på www.stylemood.se och shoppa loss, kanske är det någon som fyller år inom en snar framtid eller så vill du bara uppdatera ditt egna hem med fin inredning! Och in och gilla StyleMood’s facebook-sida så ni inte missar något bra erbjudande!
 

0 svar på ”FYRA NYHETER I WEBSHOPEN”

 1. Åh så fina grejer! Ääääälskar verkligen den där "buren" med fågeln ovanpå!!

  sv: Ja gör det, det är verkligen supergott!!
  Kram

 2. åh så mycket fina saker du har fått in! 😀

  sv; tack fina du för din omtanke! det värmer ska du veta. <3 det gick jättebra faktiskt, är så skönt att det är gjort nu 🙂

  haha ja jag tycker också att listor är kul att göra men även läsa hos andra 🙂

  jag är sjukskriven veckan ut så jag börjar jobba på måndag igen. 🙂 är rätt skönt att vara hemma och vila upp sig lite.

  nej vad trist att den nuvarande chefen slutar i april. håller tummarna att du kommer få vara kvar när den nya chefen kommer och att den gamla chefen kanske lägger in ett gott ord för dig hos den chefen ^^

  härligt att höra fina du! min onsdag har varit bra. hoppas att din också har varit det 🙂 kramar <3

 3. svar: Haha kan jag ta det på faktura också? ^^ Näe men jag kommer definitivt klicka hem saker när ekonomin tillåter. Jag tror ju knappast företaget försvinner innan jag hinner skaffa eget boende så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *