MED EN KOPP CHAILATTE OCH LITE FANTASI

Hade brorsan här på besök igår, så lördagseftermiddagen/kvällen bestod av häng i soffan, diskuterande angående instagramkonton, nachos-middag och sällskapsresan på tv. Inte dumt vill jag påstå! Idag har jag sovit ut och fått vakna upp bredvid min man, ingen av oss skulle iväg och jobba tidigt på morgonen som vi brukar lyckas få göra, så det var faktiskt lite extra skönt att få vakna idag. Dock ska jag iväg om några timmar och jobba ett kvällspass, men innan dess måste jag röja upp lite här då vi får finbesök imorgonkväll, duscha, dricka upp min stora chailatte och försöka fota lite till bloggen! Ha en fin söndag allihop!
 
 

0 Replies to “MED EN KOPP CHAILATTE OCH LITE FANTASI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *