ETT GOTLANDSTIPS – BUTIK LANDA

Jag åker ju så ofta jag kan förbi min mosters butik och fotograferar, något som jag tycker så himla mycket om och samtidigt står vi och pratar om företagsgrejer, instagram-konton och annat som vi som egna företagare möts av på vår resa. Karro, min moster, är väldigt inspirerande och vi har ju våra olika nischer inom våra företag med olika leverantör såklart, men det är mycket marknadsföringssnack som vi pratar om och hur man ska nå ut till just sin kundkrets. Hon har kommit en bra bit, folk hittar till hennes underbara butik och återkommer ofta, tänk att hon redan är inne på sin andra sommar som butiksägare. Jag tipsar mer än gärna om henne, ni ser ju själva hur mysig själva butiken är och hur underbart fina grejer som finns där inne! Åk dit om ni kommer till Gotland någon gång, hon driver den året runt (men med begränsade öppettider på vinter-halvåret). Det går inte att gå tomhänt därifrån!
 
 

0 Replies to “ETT GOTLANDSTIPS – BUTIK LANDA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *