PÅ ETT GULDFAT

Tänk att det redan är onsdag och jag har släpat (eller rättare sagt sprungit, stressat, svettats och kastat) mig fram genom veckans första dagar. Jobbar bara fyra dagar under denna vecka och det känns som ren lyx att ha en ledig helg att se fram emot nu när det är fullt-ös-medvetslös-tempo på jobbet. Imorgon är jag ledig innan jag har en fredag med storbeställning att ladda om inför, så torsdagens lediga timmar tänker jag spendera med min fina vän Josefine. Men just här, just nu, så har jag lyxat till det med kvällsfika, en kopp stark kaffe och söta chokladbitar. Kan ju vara något av världens bästa kombo?!
 
Guldfatet är från Ellos och det fick jag hem i ett paket här om dagen, är rent av helt förälskad i det då det föreställer en ananas som ni ser, samt att det är sådär perfekt och litet, alltså alldeles lagom. Ni kan hitta till fatet om ni klickar här (adlink). Det andra fatet/underlägget som jag har under kaffekoppen kommer från Lagerhaus, gå in och kika på deras höstnyheter (adlink) vetja!
 
Guldfat – Ellos (adlink) / Glasunderlägg – Lagerhaus (finns ej kvar i sortimentet)
 

0 svar på “PÅ ETT GULDFAT

  1. Skönt att du också har helgen ledig. Jobbigt då man behöver ha så där stressigt på sitt arbete. Kan inte vara hälsosamt. Ibland måste man få bara ta det lugnt och ha en stressfri dag 🙂

    Sv; ja, det var en jätte bra måndag och det var jätte gott med en räkfrossa! 😀

  2. Å! Kan verkligen känna lättnaden över att "bara" jobba fyra dagar den här veckan. Unnar dig såå mycket lite ledig tid som du sliter!
    SV Jo det var mysigt 🙂 Hoppas du har det bra. Kram

  3. Sååå fint fat! Visst är det lite underligt att man helt plötsligt har börjat älska (för det göra jag!) inredningsdetaljer i form utav annanasar?? Mycket märkligt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp