SNART INKOMMANDE PÅ STYLEMOOD.SE

– Sponsrat inlägg: Inlägget innehåller adlinks –
 
Nu är den här, min lediga helg och jag har invigt den genom att hämta ut paket, åka ut till Västis och mina föräldrar. Det har varit en hejdundrande fullspäckad fredag på jobbet och jag känner mig så otillräcklig att jag knappt vet var jag ska ta vägen, men hann precis i slutminuten innan hemgång klart med avpackning från elva lastpallar. Är så värd den här lediga helgen vill jag påstå.
 
Spana in den här fina bomullspläden som jag har fått in i mitt sortiment på StyleMood! Har redan blivit min stora favorit och den kommer upp i webshopen under dagen imorgon, så håll utkik på www.stylemood.se vänner! Pläden kommer kosta 269 SEK och den är gråmönstrad som ni säkert ser på bilden. Den fina korgen är ett nyinköp till lägenheten, som ni hittar på Indiska för endast 149 kronor. Direktlänk till korgen här (adlink). Nu spånar jag vidare på höstkollektionen och hur jag ska våga satsa då, samt hur jag ska planera vidare utveckling för mitt företag och alla mina planer.
 
 

0 Replies to “SNART INKOMMANDE PÅ STYLEMOOD.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *