SPONSRAT INLÄGG: HAMAMHANDDUKAR – ELLOS

– Sponsrat inlägg; Inlägget innehåller adlinks –
 
Kunde inte låta bli att klicka hem de här godingarna när jag satt och surfade runt här om dagen. Lite lyxigare badlakan kan jag tycka, de har vävd framsida och frotté på baksidan och är så sköna, men också lite lättare att vika ihop och så tar de mindre plats i strand- eller resväskan. Vill ni ha dem (de finns i vitt också) så klicka här (adlink), så kommer du till Ellos webshop. Använder ni dessutom rabattkoden ”345403” så får ni HELA 30% rabatt på dyraste varan och FRI FRAKT, detta gäller för beställningar över 200 kronor och kan ej kombineras med andra erbjudanden samt gäller ej redan prissänkta varor. Älskar verkligen hur mycket vackert deras home-avdelning innehåller!
 
För att komma till handdukarna kan ni klicka på bilden och för att gå till Ellos startsida kan ni trycka här (adlink).
 

0 svar på ”SPONSRAT INLÄGG: HAMAMHANDDUKAR – ELLOS”

  1. sjukt fina handdukar! 😀

    sv; njaa, jag mår väl sådär just nu, därav den djupa texten. <3 tack för din omtanke fina du!

    jag ska försöka fixa ett inlägg om vad jag köpte i helgen eller så! 😀 jag hoppas att du kommer gilla mina köp ^^

    det ska bli så satans skönt med semester snart. bara 5 arbetsdagar kvar nu! 😀 woho!

    ååh tack fina du för dina fina ord. jag är rätt säker på att jag kommer stanna kvar, jag hoppas att motivationen till bloggen kommer tillbaka snart. 🙂 skönt att höra att allt är bra med dig. hoppas du har en fin vecka tjejen! 🙂 kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *