SPONTAN LÄNGTAN TILL HÖSTEN

Tänk att tiden ska gå så himla fort när man är ledig, men jag har faktiskt haft helhärliga dagar då vi hunnit med besök hos familjen, en Fårö-sväng med brorsan, massa kul företagsjobb, fotografering och en mysig grillkväll hos våra fina vänner med barn igår. Denna sista lediga dag tvingar jag mig att tillbringa i lugnets tecken i soffan, vädret är himla grått och regnigt och jag känner att det är okej att tillbringa dagen inne nu när jag har sprungit iväg på några ärenden och hämtat ut paket. Förresten, idag längtar jag verkligen till en kall frostig höstdag då jag ska sitta inne med en stor mysig tröja och hinka i mig massa te med tusen tända ljus i lägenheten, vem är jag ens?! Lovar er dock att det bara är en spontan längtan idag nu när jag vet att jag ska gå in i min intensiva sommarjobb-period, då känns det lättare att liksom längta bort tills det är över och lugnare igen.
 
Har sånt behov att samla inspiration just nu, så det ska jag verkligen boosta upp mitt egna jag med de närmaste veckorna. Sitter även och suktar över så mycket vackert som finns överallt, jag är så himla inredningssugen och vill bara förändra, göra fint i alla möjliga lama naturliga färger.
 
 

0 Replies to “SPONTAN LÄNGTAN TILL HÖSTEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *