I NYA SKOR TAR JAG SOMMAREN MED EN KLACKSPARK

Dagarna bara fladdrar förbi med fantastiskt väder och jag får ångest så det kryper i hela kroppen när jag måste jobba inomhus dagar som idag mellan 07.30-17.00, hur mycket av sommarvärmen får jag ens njuta av?! Har haft full rulle med arbetsdagar sen i söndags och alldeles för lite sömn samt tidiga mornar då vi bland annat inventerade butiken igår. Nu tar jag dessutom över som ersättare för butikschefen (inklusive telefonjour) fram till måndagkväll, så jag hoppas på bra dagar med goda arbetsinsatser från alla håll. Lite nervöst men jag älskar att ta ansvar så det känns bara bra att jag får förtroendet till att göra detta.
 
Juste, jag och sambon for till stan lite spontant igårkväll och då passade jag på att hämta ut mina beställda skor som hade anlänt och jag säger bara wow, vilket kap jag har gjort och hur grymma är dom inte?! Köpte alltså samma modell i två färger och de kommer vara perfekta till sommarens alla outfits! Vad tycks?! I paketet fanns även ett par höst-boots som jag sparar till lite kallare dagar.
 

30 Replies to “I NYA SKOR TAR JAG SOMMAREN MED EN KLACKSPARK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *