OSYNKADE VECKOR VÄNTAR

Här på Gotland är det underbart väder idag, verkligen så man förstår att sommaren har kommit. Har hängt ute i solen i några timmar och suttit och snackat med en av våra grannar på gräsmattan, himla härligt start på en ledig lördag. Imorgon går jag på en 6-dagars jobbperiod, så nu börjar det hårda livet igen efter två veckor med lite lugnare tempo då jag haft tur att inte jobba massa dagar i rad, utan varit ledig lite då och då. Den 11e juli börjar jag första vikarieperioden för sommaren utöver mina egna pass, då jag ska vara frukt&grönt-ansvarig i tre veckor och det ska bli väldigt roligt. Jag var ju ansvarig där under hela hösten 2015 om ni kommer ihåg, det är verkligen min favoritavdelning på jobbet så jag känner mig ganska bekväm i kläderna inför detta trots att det är mitt i högsäsongen och en helt annan volym på beställningarna. Men kul med utmaning! Sen i augusti går jag på chef-vikariatet och det ska ju också bli himla roligt, även om jag är lite mer nervös på den fronten!
 
Ikväll går sambon på några veckors nattjobb så nu väntar några mindre synkade veckor på den fronten typiskt nog. Men jag försöker tänka positivt att jag har mindre kvällsjobb framför mig och då hinner vi åtminstone käka middag innan han går till jobbet samt innan jag går och lägger mig. Osynkat som sagt, men man får göra det bästa av det!
 
 

0 Replies to “OSYNKADE VECKOR VÄNTAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *