STYLEMOOD: WEBSTORE UPDATE

– Sponsrat inlägg –
 
Jag har uppdaterat webshopen under kvällen med nya fräscha bilder, sänkt frakten till 39 SEK och dessutom förbättrat SALE-kategorin med alla reaprylar!!! In och kika på www.stylemood.se och klicka hem något fint vänner. Förhoppningsvis lyckas jag inspirera er lite med bilderna nedan som innehåller några produkter från min webshop!
 
Denna stora Esther Ljusstake hittar ni bland reavarorna. Har sålt flera stycken av dessa sedan jag startade min webshop och dessutom tagit in den i sortimentet ytterligare en gång sedan min företagsstart. Produkten finns även i en mindre storlek, i en annan färg också. 
 
På bilden ser ni sminkväskor i sammet från Broste Copenhagen. Den blekrosa varianten finns i två olika storlekar medan den mörkgrå endast finns i stort format. Ni hittar dessa under kategorin ”BATH ROOM” i webshopen!
 

0 Replies to “STYLEMOOD: WEBSTORE UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *