90-ÅRINGEN SOM JAG HYSER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR

Idag är det absolut ingen vanlig dag för idag fyller min underbara och vandrande historiabok till farfar hela NITTIO år! Han har varit med om så mycket; ett krig, en fattigdom, jobbat och verkat inom allt möjligt, varit byggnadsledare och varit och spikat en spik i ungefär alla byggnader på Gotland, haft lyckan att få fira diamantbröllop, rest inom Europa samt bevittnat och stått pall alla möjliga motgångar som har behövt blåsa förbi under livets dagar. Ännu kör han bil, odlar sin egen potatis i sitt trädgårdsland, kan alla hundratals namn i släktforskningen, läser min blogg ibland, fuskar i kortspel och retar gallfeber på farmor. Och idag är det hans dag, 90-åringen som jag hyser så mycket kärlek för!
 
Jag fick gå upp tidigt imorse eftersom jag skulle kasta mig på bussen vid åtta redan för att möta upp mamma i stan, hämta smörgåstårtor till farfars stora 90års-bjudning och därefter få hjälpa till med dukning och disk under kalasandets första 3 timmar. Ikväll jobbade jag kvällspass i butiken och imorgon väntar tidigt förmiddagspass, så jag har krypit ner i sängen för att sova redan nu. Godnatt världen, vi hörs imorgon!
 

 

0 Replies to “90-ÅRINGEN SOM JAG HYSER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *