EN VECKOSTART I LUGNETS TECKEN

Sån befrielse att vakna upp sent en måndagsmorgon och vara ledig både idag, imorgon och på onsdag. Dock ska jag iväg på personalmöte ikväll med vår nya chef och lär då få vara springande medhjälpare på jobbet under mötestiden, så helledig idag är jag inte riktigt. Tänker åtminstone tillåta mig själv att bara softa mig igenom timmarna innan jag ska på mötet, mysa med att ha sambon hemma eftersom han jobbar natt hela veckan och sen ska jag ta och göra den där goda pastan med gräddig musselsås till middag! Vi har alltså en väldigt skön start på veckan, och det är inte mig emot när jag vet att dagarna kring påsk lär bli ganska hektiska på jobbet.
 
 

0 Replies to “EN VECKOSTART I LUGNETS TECKEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *