FROSSA I MARMOR PÅ STYLEMOOD.SE

I fredags när jag var iväg och skulle hjälpa till med firandet av farfar så fick jag störta mig iväg en sväng när jag blev uppringd av DHL som ville lämna av en pall med lite nya prylar till webshopen! Tänk vad snabbt det gick! Har inte hunnit lägga upp alla saker i webshopen, en typ av ljusstake och två sorters burkar fattas, men det kommer. Dock är det viktigaste upplagt, de nya typerna av marmorfat (ett är runt och det andra är avlångt med en kant som passar perfekt i köket för olivoljaflaskor och kryddor), och de gröna marmorbrädorna finns nu i lager igen. Dessutom har jag kvar av de mindre vita och de stora marmorbrickorna med handtag som kom med Broste Copenhagen-leveransen, de är mina personliga favoriter. Kika in på stylemood.se och frossa i marmor, jag själv får inte nog och har verkligen gått och blivit marmorfrälst!
 
 

0 Replies to “FROSSA I MARMOR PÅ STYLEMOOD.SE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *