HANDVÄVD BOMULLSMATTA, 179,10 SEK

Oj vad kul med alla beställningar som rullar in just nu, jag blir så glad ska ni veta! Dessutom har jag fått ännu fler jobbpass i Coop-tröjan att fylla kalendern med de två närmaste månaderna och det är väldigt tacksamt från min sida. Att jag har magkatarr och känner mig som avslagen öl verkar vara något som ska ingå i processen, så försöker bara leva rätt kravlöst just nu eftersom jag vet att det går över.
 
Men för att prata om något som är kul så kan jag ju säga att jag har som ytterligare ett delmål att ta in mer textiler i webshopen framåt sommaren. I nuläget har jag en typ av matta från Broste Copenhagen och tygservetter (vilket jag ska ta in fler färger av längre fram), så lite snygga kuddfodral, ytterligare någon typ av matta och kanske till och med sängkläder skulle vara något? Jag ska tänka lite på det där och ni lär ju få se vad som dyker upp i webshopen i framtiden. Den blågråa mattan nedan är den som finns i webshopen på www.stylemood.se idag och den kostar just nu endast 179,10 SEK (ingår i vårkampanjen, ordinarie pris 199 SEK).
 
 

0 Replies to “HANDVÄVD BOMULLSMATTA, 179,10 SEK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *