UR SPEL

Här blev man hemskickad i torsdags förmiddag från jobbet pga av feber och halsont, och ja, att dömma av den värk jag har i kroppen, alla timmars sömn, min fortsatt onda hals och en täppt näsa som inte går att andas med så kan man ju dra slutsatsen att jag är sjuk. Är sedan torsdag alltså säng-/soffliggandes, men förhoppningsvis är jag redo för några timmars jobb imorgon igen! Och på kvällen ska vi ju fira morsdag med middag på stan, så jag behöver verkligen få tillbaka orken tills dess. Tur i oturen så har jag åtminstone haft tid till att redigera både bloggdesignen och massa bilder för min mosters butik som ni såg i föregående inlägg. Sambon har skämt bort mig med både pizza, en stor godispåse och annan kost under dessa dygn och jag har käkat fler isglassar än vad jag brukar äta på ett helt år. Har tröstshoppat lite också, klickade nämligen hem tre par skor igårkväll som jag nu väntar ivrigt på!
 
Medans jag fortsätter ligga på soffan och snora samtidigt som regnet öser ner utanför fönstret och sambon sover efter nattpass, så bjuder jag på en bild som Beatrice knäppte förra året i maj månad.
 

0 Replies to “UR SPEL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *