BUTIK LANDA: ADVENTSPYNT

Redan torsdag, gaah! Idag rullade jag ur sängen tidigt i morse för att susa ut till mitt lager innan morgontrafiken drog igång och vid åtta skulle jag stå redo utanför Butik Landa för några timmar med julpynt, fix och pysslande i butiken tillsammans med moster och där har jag varit ungefär hela dagen! Det var väldigt kul, att dekorera är ju så roligt och jag älskar att få hålla på och plocka och byta plats på saker tills det blir sådär fint som man vill ha det. Och det blev verkligen bra, riktigt adventsmysigt i mosters butik nu! Nu är jag hemma, helt slut och ska hälla i mig kaffe så att jag orkar ta tag i diskhögen, lite företagsjobb och sen göra lite lätt middag till mig och sambon. 

0 Replies to “BUTIK LANDA: ADVENTSPYNT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *