FOREVER: PRESENTKIT FOTSPA

– I samarbete med min Forever-verksamhet –
Tänkte att jag denna gråa tisdag kunde passa på att ger er ett härligt julklappstips, jag har massvis med förslag på lager så vill ni ha hjälp är det bara att höra av er! Detta tips är alltså ett kit med härliga hudvårdsprodukter som ger den som får detta lyxiga och härliga fotspa. I kitet ingår 3 produkter från mitt Forever-sortiment och man får en bad-pad på köpet, det passar både honom och henne. Skriver här nedanför mer information om produkterna som ingår och hoppas att ni gillar bilderna! Jag kommer att ha detta kit på extrapris fram till jul, så för prisinformation och beställning så kontaktar ni mig på info@stylemood.se eller skriver en kommentar här nedanför att ni vill ha mer info så återkopplar jag till er. Kom ihåg att ni kan köpa alla produkter separat ifall om ni skulle vilja testa någon av de produkter som jag berättar om här nedanför!
Avocado Face & Body Soap: Denna tvål är mild och fuktighetsbevarande som rengör huden skonsamt och effektivt. Den innehåller bland annat avokadosmör och har en härlig citrusdoft. Tvålen passar alla hudtyper då avokado är en naturlig källa till mjukare och vackrare hy. Har du torr och känslig hud så verkar den på djupet för att bevara fuktighetsbalansen och har du fet hy så rengör den varligt utan att irritera. Tvålen lämnar huden ren, len och uppfriskad.
Forever Aloe Scrub: Efter att ha rengjort fötterna, ansikte eller kroppen så är det så härligt att lägga på en scrub som tar bort döda hudceller och smuts, som hjälper till med cellförnyelsen och som ser till att hjälpa huden mot uttorkning. Denna peeling-scrub innehåller förutom Aloe Vera även pärlor av jojobaolja och är mild nog att kunna användas varje dag, både på kroppen eller i ansiktet.
Aloe Propolis Creme: Jag tipsade om den här krämen för någon vecka sen och den är underbar för torra partier och som hjälp till att bevara fuktighetsbalansen på händer och fötter. Denna kan då användas efter rengöring av fötterna, som en mjukgörande kräm. Aloe Propolis är baserad på Aloe Vera men innehåller även örtextrakt och vitaminerna A och E. Den doftar väldigt gott av honung, är dryg, absorberas snabbt av huden och räcker länge.

0 Replies to “FOREVER: PRESENTKIT FOTSPA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *