NYHETER PÅ INGÅNG

Åhh, nu har jag så himla mycket nya varor att packa upp till webshopen, men de är ståendes på lagret och jag hinner inte dit förrän på fredag. Men håll utkik då, för de dyker upp i shopen så fort jag har packat upp dem och kontrollerat att de är okej och inte skadade på något vis. Ska bli så grymt kul att få visa upp er allt nytt!!
Idag har jag förutom lägesrapport från lagerlokalen om att varorna har mottagits från mina två nya leverantörer, bara hållt mig inne efter min morgonwalk och handel. Har suttit i soffan i några timmar med bokföringsunderlag upp över öronen ungefär, ska fortsätta med det imorgon eftermiddag hade jag tänkt så att det verkligen går framåt och så att jag kan få lite bra tips från mamma på fredag när jag ska träffa henne. Imorgon väntar för övrigt en onsdag med brunch/lunch-sällskap här hemma, det ska bli trevligt!

0 svar på ”NYHETER PÅ INGÅNG”

  1. Men ohoj så spännande med nyheter 🙂 SV: jo det är samma här, stora fina flingor som virvlar ner och bara lägger sig så fint och vitt på marken 🙂 Jag går bara runt här hemma och myser =) Hoppas din onsdag blir superbra 😀 Kram

  2. Sant 🙂
    Du har alltid så fina och mysiga bilder 🙂
    Jag har valt att ha kvar mitt namn, men adressen fridachristina.com pekar även den till min blogg vilket betyder att jag har två adresser till samma blogg , min gamla och en som är lättare att komma ihåg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *