GLÖM INTE

Jag och sambon har varit och kört några vändor idag, dels skulle vi låna brorsan bil och så skulle vi åka ut med lite möbler och grejer som vi inte använder ut till mina föräldrar då de har bättre förvaringsmöjligheter än oss. Så nu när garderoben är välstädad och urrensad här hemma och grejerna ivägkörda så känns det mycket större och mer välorganiserat hos oss, vilket är bra och skönt. Jag ägna kvällen åt lite plock och städning i köket, dit hann jag aldrig igår nämligen. Sen måste jag färdigställa lite projekt som jag håller på med inom företagsjobbet innan jag kan ta helg och njuta av några dagar off, jag tänker åtminstone försöka tillåta mig själv att vara det. Vi har trevliga saker inplanerade i både morgon och på lördag, så det blir kul! 

– I samarbete med StyleMood, www.stylemood.se

Glöm inte att StyleMood har Weekend Special med 10% på allt i webshopen! Alla varor är nedsänkta och ingen rabattkod behövs. Passa på att unna dig själv något fint samtidigt som du passar på att köpa några härliga julklappar till dina nära och kära, utmärkt tillfälle att göra det nu! Du kommer direkt till StyleMood HÄR.

0 Replies to “GLÖM INTE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *