STYLEMOOD: NEW IN

– I samarbete med StyleMood, www.stylemood.se

Kika in på webshopen nu, HÄR!! Nyheterna ligger uppe på webshopen och det känns så roligt för mig att kunna och dels våga ta steget att utvecklas! För varje beställning som mina kunder gör och för allt beröm samt beställningar från er, växer jag så enormt inombords. Ni är en del av att göra detta möjligt för mig och jag är er evigt tacksamma, kom ihåg det. Att ni handlar av mig, tipsar era vänner om StyleMood, pratar om hur nöjda ni är med servicen och allt beröm jag får för bilder och mitt driv, det är guld och det är vansinnigt kul! Kika nu in nyheterna som finns uppe i webshopen, jag tror ni kommer gilla mycket av det och jag har satsat på att ta in några sorters ljus, silverboxar och faktiskt mer textil i shopen. Gissa om det ska fotas inom det närmaste nu! Ni hittar StyleMood’s webshop HÄR!

Här får ni en sneakpeak på en produkt. Denna underbaring är ny bland annat, de är stora och rymliga skärbrädor på 38,5 cm i acacia-trä! Så himla fina verkligen. De kostar 349 SEK/ST och ni kommer direkt till dem om ni klickar på bilden.

 

0 Replies to “STYLEMOOD: NEW IN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *