AUTUMN TAG

Beskriv din höst i tre ord: Lugn, mysig och rolig.

Vad är det bästa/sämsta med hösten? Det bästa med hösten är regniga dagar när man får vara inomhus, den krispiga doften i luften, all mysig belysning, tända ljus, te-kvällar, färgerna i naturen, goda och varma middagar i form av soppor och grytor och all peppning inför julen som kommer sen! Om jag ska nämna något dåligt så är det väl mörkret, att man knappt får uppleva dagsljus om dagarna och höstiga stormar när man måste vara utomhus.

Hur höstmyser du? Jag höstmyser gärna genom att spendera mycket tid med Patrik, mina vänner och familjen. Det spelar ingen roll vad vi gör, men fikor, middagar eller bara häng i soffan är extra mysigt såhär års!

Vad har du på TO-DO listan just nu? Jag ska göra klart min F1-utmaning (fitnesskoncept från Forever Living) och det hoppas jag att jag fixar, har ju redan gjort en tredjedel och är på dag 10 av 30 nu. I övrigt så är det planering av StyleMood’s julkalender, en hel del övrigt företagsarbete, Forever-jobb och massa häng med dem jag tycker om.

Hur ser din höstoutfit ut? Jag använder helst jeans, en bastopp och över det hänger jag på min svarta kappa och virar in mig i min beige-färgade halsduk. Enkelt, bekvämt och himla stilrent men snyggt, så det går jag gärna omkring i när jag är iväg. Sen föredrar jag ett par tights och en av sambons t-shirtar när jag är hemma och hänger!

Bästa musiken för regniga dagar? Lyssnar knappt på musik nu för tiden, jag föredrar poddar och just nu följer jag Alex & Sigge, Fredagspodden, Veckans Bläcka och Tvillingpodden. Lyssnade på Tvillingpodden när jag var ute och gick igår morse och jag gick verkligen och skrattade rakt ut för de är så roliga, superkul tips om ni inte redan har lyssnat på dem!

Vad är den höstigaste maträtten? Den höstigaste maträtten är nog grytor och soppor, men jag har just nu dille på grönsaker och är helt frälst i stora sallader med tillbehör. Här ser ni gårdagens middag, det var riktigt gott kan jag meddela er!

Var hänger du helst under helgen? Helgen som kommer ska jag börja redan vid lunchtid på fredag genom att åka ut till mina föräldrar och umgås med mamma på eftermiddagen. Mot kvällen kommer resten av familjen hem och Patrik kommer efter jobbet och så ska vi allihopa äta tillsammans, vilket blir mysigt, innan vi far hemåt igen. Lördagen är planerad så långt att det blir en lugn hemmalördag, jag hoppas vi kan mysa lite extra länge med sovmorgon, frukost i sängen och något extra gott till middagen (gillar jag och äta, svar ja). Söndagen kan gärna bli en repris av lördagen och få gå i lugnets tecken bara jag hinner träna och försöka få undan lite fotojobb som jag ligger efter med.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Nej det har jag inte, jag har så mycket fokus här på hemmaplan just nu kring företagandet att det är bra att jag håller mig på hemma. Det jag gör idag ska ju gynna mig imorgon, som jag brukar tänka, och jag trivs väldigt bra i hur tryggt och lugnt allt känns just nu när jag trivs med det jag gör för mig själv, både i hälso- och jobbväg.

Hur förbereder du dig för vintern? Jag förbereder mig väldigt mycket inför just julen, vintern i sin helhet har jag inte direkt tänkt så mycket på, men eftersom jag haft mina julgrejer till webshopen hemma sen början på augusti så har det fallit sig naturligt att förbereda mycket inför julens kampanjer i webshopen. Men jag önskar mig en snörik vinter, helst att det ligger kvar december-januari och därefter en varm vår utan bakslag!

0 Replies to “AUTUMN TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *