DET JAG GÖR IDAG LÖNAR SIG IMORGON

Sambon gick av helgens nattskift i morse, så nu har han en sju dagars ledigt vilket gör att vi har mycket tid tillsammans denna vecka! Väldigt härligt och lyxigt måste jag säga. Måndagen har snart passerat och jag har försökt jobbat ganska mycket idag med lite olika grejer kring de pågående projekt jag har, riktigt kul även om man ibland undrar om man är helt från vettet och det bara känns som man kämpar i motvind. Fast ändå är jag av den där sorten att jag i bakhuvudet vet att det jag gör idag lönar sig imorgon, för det är ju så det är att driva eget företag. Allt jag gör idag kommer ju en dag att löna sig, rejält. Jag jämför det lite med ketchup-effekten! Nåväl, nu ska jag stoppa i mig lite yoghurt och ta en kopp te, sedan ska jag försöka sova. Imorgon har vi en del grejer att utföra, ni vet sånt där man måste göra men gärna skjuter upp. Jag ska försöka orka upp för en morgon-walk, handel står även på schemat, jag har Forever-order att hämta ut och på eftermiddagen ska vi åka ut till Josefine och umgås en stund.

0 Replies to “DET JAG GÖR IDAG LÖNAR SIG IMORGON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *