F.I.T. 1 – FOREVER FITNESS

Dags att rapportera om vad för utmaning jag startade igår! Jag berättade ju lite om detta i mitt inlägg där jag skrev om min viktnedgång bland annat och det var att jag skulle köra igång med F1, som är en fortsättning av C9 där fokuset ligger mer på träning och konsten att förändra kost- och motionsvanor ytterligare lite till på ett hållbart sätt för framtiden. F.I.T. 1 (F1) är alltså steg 2 i Forevers fitness-program och man gör denna utmaning på 30 dagar. Jag själv känner att jag redan på dag ett har kopplat ihop viktiga faktorer för en hållbar och hälsosam livsstil.
Träningsupplägget är strukturerat och egentligen så himla simpelt, det handlar mycket om styrkeövningar där du ska använda din kropp och du följer ett dagligt schema på vilken träning du ska genomföra. Man varvar styrketräningen med cardio och varje vecka innehåller två återhämtningsdagar (för det är minst lika viktigt som all träning i en hållbar livsstil där kroppen ska må bra).

Kostschemat är så härligt med inspirerande recept på allt från protein-smoothies, frukostar, mellanmål, luncher och middagar, vilket gör att det faktiskt känns extra motiverande att göra detta! Man äter två riktiga mål om dagen, kosttillskotten som kommer i boxen i form av Aloe Vera Gel, Forever Therm, Forever Fiber och Forever Ultra, samt ett mellanmål bestående av en extra protein-smoothie eller en proteinbar (kommer även de i boxen). Bäst av allt är också att man får så mycket tips på vad man kan ta till när man känner sig extra hungrig eller sötsuget blir för stort, det finns en rad förslag på nyttigare alternativ att käka just i dessa stunder. Ska bli så kul att få se och känna resultat efter dessa 30 dagar!
Varför jag gör detta? Om jag vet vad Aloe Vera Gelen och kosttillskotten har för effekt på kroppen? Jag gör detta för att jag precis har gått ner i vikt och känner att jag vill inte hamna där jag var förut, igen. Jag vill leva i en hälsosam livsstil där jag på ett hållbart sätt fortsätter att må så här bra som jag mår idag, vara pigg och veta att jag orkar leva ett helt liv i min friska kropp. Verktygen för att lyckas får jag av Forevers FIT-program och jag vet redan att det hjälper mig för framtiden! Dessutom är jag väldigt medveten om vad för hjälp för kroppen dessa underbara kosttillskott jag käkar idag gör, jag vet precis hur de fungerar och vilken effekt de har på kroppen med hjälp av sina ingredienser.

Vill du beställa en C9-box och ge din kropp en grym kickstart på bara nio dagar där du förändrar din syn på kost och motion, samtidigt som du blir så otroligt mycket piggare? Eller vill du köpa både C9- och F1-boxen, kanske är du som jag och behöver hjälp och verktyg för att på riktigt börja ta hand om din kropp? Lägg order direkt hos mig på info@stylemood.se eller via min webshop på www.myaloevera.se/stylemood. Är du nyfiken på kosttillskotten? Fråga mig så berättar jag gärna om dem och varför man kombinerar dessa i Forever Fitness-boxarna.
 
(Inlägget är i samarbete med min egen Forever-verksamhet och Stylemood)

0 Replies to “F.I.T. 1 – FOREVER FITNESS”

 • jag har inte provat f1-boxen, men den verkar grymt bra! 🙂

  sv; kul att du också har det som mål!! 🙂

  ja, det visar sig om jag kommer gilla detta te eller inte. har inte hunnit prova det än 😛

  usch, just nu är jag inte duktig. har inte gymmat på en månad. men blir ändring på det sen när lönen kommer som sagt. då ska jag köpa ett nytt kort 🙂

  so far har jag lyckats hålla mig både från glöggen och julmusten, men vem vet vad som händer i helgen. haha! xD

  hoppas att du har en fin vecka vännen! 🙂 sorry för mitt sena svar, men har fullt upp hela tiden känns det som 🙁 kramar <3

 • Vad intressant att läsa 🙂
  sv: Åh det låter väldigt spännande, du får gärna visa/berätta mer om försäljning av Forever 🙂 Haha ja, får hoppas jag också får en sådan upplevelse och helt plötsligt inser vad jag vill göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *