FRIDAY I’M IN LOVE

Äntligen fredag igen och idag ska jag bara beta av några saker på förmiddagen innan både jag och sambon tar helg. Patrik gick nämligen av sin nattvecka vid sex i morse och jag, jag styr ju över min egen arbetstid helt fritt, så jag ska bara pricka av två saker från dagens att göra lista och sedan låta det mesta av företagsjobbet ligga på skrivbordet över helgen medan jag/vi njuter av annat! Ska göra frukost sen när jag är färdig och börja packa ihop lite beställningar som ska med oss när vi ska åka ut mot Västis i eftermiddag. Det blir nämligen middag hos mamma och pappa ikväll, vilket ska bli himla mysigt! Ha en härlig fredag allihopa!

 

0 svar på ”FRIDAY I’M IN LOVE”

  1. det låter som att du har en bra fredag 🙂

    sv; vad kul att du gillar mina new york-bilder. kommer komma upp ett till inlägg framöver med dom sista bilderna därifrån 🙂

    jag tycker även att denna vecka flög förbi. tycker att veckorna och månaderna går så himla fort nu för tiden 😛

    åh kul att du satt med alla julgrejer till webshopen och donade med dom 🙂 jaa, men klart man får börja julpynta i november, man ska vara tidig med sånt ;D haha!

    förra helgen var bra. den bestod lite av mys, firade pappa i förväg och så blev det lite städning här hemma också 🙂 hoppas att du har haft en bra vecka. jag är så otroligt seg på att svara på kommentarer nu förtiden märker jag 🙁 hur ser din helg ut? 🙂 kramar <3

  2. Å det låter ju helt underbart 😀 Hoppas dagen varit just det också! 🙂 SV: Kan bara hålla med, älskar julen =) Och snart är den här 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *