LIEBSTER AWARD TAG

Fina Jeanette nominerade mig till Liebster Award utmaningen och jag svarar mer än gärna på hennes frågor eftersom jag själv älskar att läsa såna här typer av frågor/list-inlägg. Dock nominerar jag ingen vidare utan jag tycker att alla som vill svara på samma frågor som jag fick av Jeanette, får göra det och jag ser fram emot att läsa era svar också! Nu kör vi!
 
1. Om det var möjligt att besöka alla planeter i vårt solsystem, vilken planet skulle du helst besöka? Då skulle jag besöka Mars tror jag, dock endast för att jag forskade om den planeten på högstadiet och tyckte det var himla intressant.
 
2. Vilken är din favorit smak på chips? Åh jag är en sån där tråkig en som älskar lättsaltade chips, perfekta att dippa i vilken smarrig dipp som helst. Men i hemlighet tycker jag också väldigt mycket om dom där med från OLW med cream cheese smak, för jag är tokig i ost.
 
3. Vad ska en blogg innehålla för att du ska fastna för den? Mycket bra och självtagna bilder, inte för mycket reklam/adlinks-inlägg (jag vet att jag skriver sponsrat inlägg i typ varje inlägg men måste göra det så fort jag nämner mitt företag för att inte åka dit för smygreklam.), gärna välskrivna inlägg och mycket listor med svar på frågor, härliga tips och varierande inlägg.
 
4. Har du någonsin ljugit för att komma ur en situation? Ja, alltså det är klart att man dragit en nödlögn någon gång, det är väl bara mänskligt, men tillslut erkänner jag för jag är sämst på att stå emot samvetet därefter.
 
5. Vad är det bästa/värsta med att blogga? Det bästa är helt klart alla ”vänner” man får via kommentarerna, heja-rop när berättar något roligt och komplimangerna. Det sämsta är anonyma människor som är elaka, även om det bara har hänt mig två gånger under hela sju år i bloggvärlden.
 
6. Hur tror du (vill du) att ditt liv ska se ut om 5 år? StyleMood har utökat och blivit ett framgångrikt företag där jag har anställt tre kollegor, min Forever Business-verksamhet går bra och jag är Manager över ett härligt stort team, Patrik och jag har flyttat till något större där vi trivs och har fått renovera för att sätta vår egen prägel på hemmet, en liten på väg kanske, jag ska ha gjort mitt karriärssteg som jag vill uppnå och alla jag tycker om mår bra och är friska.
 
7. Vilken är din favorit årstid på året? Alltså jag säger jämt att alla årstider har något charmigt med sig och att jag gillar dem på olika sätt, men jag älskar verkligen hösten med den friska doften i det frostiga luften, piskande regn medan man får vara inomhus med tända ljus, filtar och stickade tröjor, massa te-mys, långa fikastunder, hypen inför julen och ja, det är nog min favorit årstid trots allt.
 
8. Vilket är ditt bästa tips på att återfå blogginspiration när den försvunnit? När min blogginspiration försvinner brukar jag läsa andras bloggar för att inspireras, återgå till mina utkast-inlägg som jag har sparade för att använda när jag inte har så speciellt intressanta inlägg att bjuda på och så brukar jag faktiskt tillåta mig att vara mindre involverad i bloggen just den dagen när jag känner mig utan blogginspiration.
 
9. Om du någonsin trott på tomten, när slutade du tro på honom? Det gjorde jag väl mina tre första levnadsår bara, hade nämligen äldre kusiner som avslöjade vem det var varje julafton. Jag har dock alltid känt en liten rädsla för tomten och har samma problem med clowner, det är någonting med folk som klär ut sig som jag finner obehagligt.
 
10. Vad är den bästa frukosten? Den bästa frukosten är den där jag hinner sitta ner i lugn och ro länge. Goda smörgåsar med härligt pålägg är ett måste, gärna chiapudding med frukt/bär eller yoghurt med valnötter, frusna bär och honung, en croissant, stark kaffe och riktig vitaminboost till smoothie.
 
11. Har du någonsin funderat på att sluta blogga? Och i så fall, varför började du fundera på det och varför slutade du inte? Nej, det har jag aldrig någonsin riktigt funderat på och än mindre nu när jag har företag och ser det som en perfekt kanal för min marknadsföring då och då. På något sätt är det också himla härligt och ha ett arkiv att bläddra tillbaka i när man vill påminnas om saker man gjort och varit med om, sen drivs jag av att man ”lär känna” så mycket härliga människor därute i landet, när man bloggar.
 

0 Replies to “LIEBSTER AWARD TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *