GOOD MORNING SUNSHINES

Godmorgon, här sitter sitter jag vaken och väntar på samtal från vårdcentralen för ny undersökningstid då akutvården igår uteslöt inflammation i sköldkörtel, det är alltså något annat, så nu ska jag istället boka ny tid för att få genomgå massa nya tester och prover. Förhoppningsvis hittar de felet så att jag kan slippa trycket mot luftröret och andas normalt någon gång igen, men den här tiden innan man får hjälp för rätt sak är outhärdlig.
 
Hur som helst så har jag annat som är lite mer kul att börja veckan med! Mycket att pricka av från min attgöra-lista för mitt företagande, men det är bara roligt att det finns att göra för det tyder ju på att det går framåt. Jag ska svara på mail och jobba med lite bokföringsunderlag, samt försöka fota av lite nya produktbilder då min fotoinspiration inte varit på topp de senaste dagarna. Sen lovade jag sambon att rensa hallen, så det tänker jag se till när jag ändå har timmar att spendera mellan samtal och vårdcentral-besök. Vad gör ni idag?
 
 

0 Replies to “GOOD MORNING SUNSHINES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *