HAR INTE SOVIT EN BLUND

Här har ni någon som inte har fått sova en blund i natt, så den här fredagen kommer bli så lång så lång. Jag har nämligen haft andningssvårigheter i två veckor nu pga något som misstänks vara förstorad sköldkörtel, vilket gör att det trycker mot luftrören och jag inte kan ta så djupa andetag. Har börjat min medicinering som ska pågå i fyra veckor framöver men väntar ännu på provsvar från de fyra blodprov som jag har lämnat den senaste veckan, vilket jag ska få reda på senare idag. Var så skönt när sambon äntligen kom hem från nattskiftet efter att ha legat vaken här i sängen i min ensamhet hela natten. Har hunnit tvätta fyra maskiner tvätt nu innan dagen knappt har börjat och om en stund ska vi dra mot stan för återbesök hos optikern och hämta ut mina nya brillor, jiihaa!
 
 

0 Replies to “HAR INTE SOVIT EN BLUND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *