ME RIGHT NOW TAG

Jag gör: gärna listor så att jag på riktigt ska komma ihåg allt jag ska göra, handla eller slutföra innan dagen är slut för det kan jag inte hålla det i huvudet längre.

Jag kan: inte cykla enhjuling, vissla, nå sakerna på vår översta kökshylla eller hålla i sandpapper utan att rysa över hela kroppen.

Jag köper: alltid kläder som jag tycker om i affären men som jag sedan aldrig kan eller vill använda när de väl bor i min garderob. Konstigt och mycket oekonomiskt men jag håller på att bli bättre nu, det är ett av alla mål jag har i höst. Tanken är alltså att jag ska shoppa mindre men shoppa klokare.

Jag borde: ta och kamma mitt hår betydligt oftare än jag gör, vilket är nästan aldrig. Sambon borstar till och med sitt hår oftare än vad jag gör, jag använder på sin höjd hårborsten cirka varannan vecka.

Jag måste: orka överleva mina sista tre jobbpass som anställd innan jag får friheten och lyckan att vara egen företagare på heltid, ni kan nog inte förstå min längtan till tisdagkväll när sista passet har jobbats.


Jag vet: att den här hösten kommer bli en grym höst och att jag precis har tagit ett av mina bästa livsbeslut någonsin, I’m ready for success och balans i livet nu.

Jag tycker: inte om orättvisor, ångest, skitsnack och nedtryckningar. 

Jag tänker: alleles för mycket på vad andra tycker och det är så ohälsosamt att jag blir galen på mig själv för att jag låter det påverka mig och många av mina beslut i saker och ting.

Jag förbrukar: numera väldigt mycket hudkrämer, men det är jag helt klart värd och min torra hy är så tacksam att jag äntligen börjat bry mig om min kropp.

Jag lyssnar: typ alltid på poddar, oavsett om jag diskar, promenerar, städar, företagsjobbar, kör bil och handlar. Alltså ungefär jämt och hela tiden, det är perfekt som sällskap anser jag och jag skrattar/gråter med i allt som det pratas om i mina favoritpoddar (Fredagspodden, Veckans Bläcka, Alex & Sigge och Tvillingpodden).

Jag drömmer: om att ha en stor omsättning på mitt företag som håller på med så att jag kan känna att jag inte behöver vara orolig för ekonomin i framtiden och att få inreda en hel våning eller ett stort hus.

Jag längtar: till nästa fredag då jag och min favorit-girl Emmie ska ha världens myskväll med en stor godispåse, vin, spa-fix, ost, kex och en jävla massa pladder, det ska verkligen bli hur mysigt som helst!

Jag fasar: inför varje arbetspass som anställd som jag har kvar för jag har utvecklat någon form av deluxe-ångest efter all den press, stress och oro jag känt det senaste halvåret. Jag kommer alltså må så bra av att få gå därifrån för alltid på tisdagkväll.

Jag använder: väldigt sällan mer smink än lite mascara och eyeliner, men önskar att jag vore bättre på att sminka mig snyggt.

Jag njuter: när jag får tillbringa härlig tid med min sambo, familj och vänner, är så glad över att ha fått tillbaka mitt sociala liv efter att ha jobbat bort allt som heter fritid alldeles för länge. Det är inte värt det!

Jag blir: frustrerad när det inte går som jag vill, när jag måste ha en massa tålamod och när det är ostruktur och för rörigt omkring mig.

Jag äter: mer än gärna tapas veckans alla dagar, men älskar även caesarsallad, sushi, välsaltade pommes och allt som innehåller fetaost och rödlök ungefär.

Jag dricker: endast vatten, vin, öl, kaffe och te. Allt annat är blask. Saft och läsk har jag inte druckit på över 10 år nu och jag har aldrig druckit en energidryck i hela mitt 23-åriga liv.

Jag struntar: väldigt ofta i att diska direkt när jag har ätit, jag vet att det inte är bra.

Jag ska: idag jobba mitt sista långpass med 10 timmar på Coop (halleluja), beta av dag 5 av 9 på min C9-kur och stretcha ut mitt ryggslut som känns lite stelt efter dagens powerwalk.

Jag sparar: väldigt sällan på kvitton.

Jag brukar: se till att gå upp tidigt för att hinna äta en extra långsam och stadig frukost för att få den bästa starten på dagen eftersom jag hatar att stressa på morgonen.

Jag tittar: i princip alltid på MTV, Friends eller 2 and a half men.

Jag läser: en massa bloggar och inredningsmagasin men väldigt lite böcker. Dock måste jag nu ta och skaffa Hannah och Amandas nya bok som släpptes igår, för den vill jag hemskt gärna läsa eftersom det är fortsättningen på deras bok Försoningen. 

Jag vill: bara att det ska bli kväll nu, helst att vi snabbspolar till tisdagskväll så jag kan påbörja mitt nya liv på riktigt, glädjas över att livet som anställd är över (just nu åtminstone), att jag klarat C9-utmaningen och att jag äntligen kan börja fokusera på det jag brinner för, att leva livet som jag mår bäst av och låta hösten bli min.

0 Replies to “ME RIGHT NOW TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *