JAG GÅR BANANAS

Nu går planerna på högvarv inför nästa veckas födelsedagsfirande, jag fyller ju år om bara en vecka! Eftersom vi bor i vår kära etta så sprider jag ut mina firanden i omgångar så att alla får plats och det lär pågå i fyra dagar, vilket min kära karl tycker är helt bananas! Fast han vet med sig att jag är den där som hype:ar firanden, jag känner mig nästan lika pirrig på både julafton och hans födelsedag som jag gör på min egen. Ni vet, en sån där som gärna öppnar paketen åt andra om de inte öppnar dem tillräckligt fort, framför allt de som jag själv slagit in och redan vet vad de innehåller. Det är ju så kul med paket, både att ge och få!
Idag ska jag ha butiken öppen igen, hoppas att det kommer lite mer folk idag än vad det gjorde igår och att jag kommer någon vart med förberedandet inför nästa veckas målning av butikslokalen. Packade upp lite nyheter igår och det blev så bra på hyllorna, så den biten är jag nöjd med i nuläget! Hoppas ni får en härlig lördag!
På bilden ser ni lite inredning som jag shoppade hem med hjälp av mina gamla presentkort förra veckan!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på ”JAG GÅR BANANAS”

  1. Åh så roligt att stå inför sådana firanden! För det är klart att allt ska firas 😀 Håller helt med! 🙂 Och fler firanden blir bara roligare, visst? att dra ut på det liksom 😀 Kram

  2. Åå vad kul att du snart fyller år! Haha är likadan som hypar firandet men man fyller ju bara år en gång om året liksom 😉 <3

  3. Hoppas det blev en bra dag i butiken igår och vad roligt att du är så peppad på firanden, så roligt att få fira i fyra dar!☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *