DIY: STJÄRNHÄNGARE

Jag har fixade i ordning en stjärnhängare (vet fanken inte vad jag ska kalla det annars?) som jag satte upp i hallen, vilket blev så fint och det lyser så mysigt nu om kvällarna. Väldigt enkel och billig dekoration att ta till såhär vid jultider och jag har hämtat inspiration till verket utifrån IKEA’s julbilder. Tycker det är kul och få skapa och pyssla ihop lite egna saker ibland och just det här var något som jag kände passade väldigt bra in i det stilrena julpynt som jag föredrar. Är ni likadana som mig eller maxar ni pyntet?
För att göra en stjärnhängare behöver du:
– En gren, gärna lite torr och krokig så att även trädgrenen skapar något fint för ögat.
– Stadigt snöre, ta något som inte sticker ut allt för mycket från väggens färg.
– Papperstjärnor i olika storlekar.
– Batteridriven ljusslinga.
Gör såhär:
Knyt fast snöre i vardera ända på grenen och häng sedan upp grenen där du vill ha den, tänk på att stjärnorna kommer hänga nedanför så den behöver vara en bit upp. Fäll sedan upp pappstjärnorna och knyt fast dem med lite tråd i olika höjder under grenen. Jag hade gärna brutit av det vita med en grå stjärna också men kunde tyvärr inte hitta några i butikerna som jag var i, men det blev väldigt fint ändå. Vira en ljusslinga runt grenen lite slarvigt. Klart!
Tryck gärna på hjärtat om ni gillar inlägget!

0 svar på “DIY: STJÄRNHÄNGARE

  1. Det där blev ju jättefint! Jag brukar ha gran klädd med röda och guldfärgade kulor och så alla mina tomtar som står utspridda i lägenheten. Har bortåt 100 stycken. Många av dom är lite större med fina kläder. Älskar tomtar och får sätta på mig skygglappar under december så jag inte ska köpa hem nya 🙂

  2. Så fint och kreativt! 🙂 Roligt att ha nåt som inte alla andra har 😉
    Jag gillar pynt med inte maxat med pynt 🙂 Vill ha lite "lagom" så att säga 😉 *ler*
    Har adventsstakar, stjärnor, några tomtar och lite pynt 😉

    Hoppas du har en bra dag<3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp